Ágykeretek vízágyhoz és zseléágyhoz

A vízágyak összeállításához és használatához nem szükséges ágykeret, keret nélkül is teljes biztonsággal használható.
Mindezek ellenére az ágykeretnek számos más funkciója is lehet az esztétikai élményről nem is beszélve.
A vízágy kivitelezése tehát ágykeret alkalmazásával is lehetséges. Ennek több formája is létezik.

Ha a Vevő szeretné megőrizni a megszokott ágykeretét csak a hagyományos ágybetétet szeretné vízágy matracra kicserélni ez abban az esetben lehetséges, amennyiben az ágykeret szabványméretű.

A másik lehetőség az, hogy a Vevő vásárol bárhol egy neki tetsző szabványméretű ágykeretet lehetőleg előtte velünk egyeztetve és a vízágy matracot abba építjük bele.

Meglehet, hogy a vevőnek egy a fentiektől eltérő elképzelése van. Ebben az esetben segítünk az elképzelésének megfelelő keret elkészítését megszervezni, a boltunkkal kapcsolatban álló asztalos mesterekkel összedolgozva.

Wacore ágykeretek

Milano

La Dolce Vita, "Édes élet", a Milano ágyat pont erre az érzésre alkották meg. Ön szereti a nem mindennapi megjelenést, modern anyagválasztással?..

Copenhagen

A Copenhagen skandináv dizájnja meggyőző beépített és box ágyként egyaránt. A 25 cm vastagságú fejrész egy robusztus domináns része az ágynak.

Mesina

A Mesina ágy időtálló dizájnja egy magas színvonalú vízágy matrac betéttel kombinálva, egy elsőosztályú alváskomfortot biztosít az Ön számára. Nyugalom és ellazulás.

Cassino vízágy kerettel

Cassino

A Cassino ágy időtálló dizájnja egy magas színvonalú vízágy matrac betéttel kombinálva, egy teljes ellazulást és tartós kényelmet biztosít az alvás során.

Bari

Az időtálló dizájn egy magas színvonalú vízágy matrac betéttel, egy elsőosztályú alváskomfortot, nyugalmat és ellazulást ígér.

A vízágy megoldást nyújt minden alvással, mozgásszervi gondokkal valamint allergiás panaszokkal összefüggő problémákra.
A vízágy manapság már bárki számára kedvező áron elérhető.

Képek

Cassino vízágy kerettel

Kapcsolat

   info (@) vizagybolt.hu
   +36-30-849-2490
   +36-30-vízágy-0
   Timpex Trading Kft.