Bari

Leírás

Bari

Ajánlati ár a fenti képen látható ágyra 180*200-as méretben Vénusz Komfort 6+3L dupla matracos kivitelre:

Az időtálló dizájn egy magas színvonalú vízágy matrac betéttel, egy elsőosztályú alváskomfortot, nyugalmat és ellazulást ígér.

A Bari Box ágy többféle méretben elérhető. Matracmagassága 52 cm, ami az ágyból való ki- és beszállást lényegesen megkönnyíti.
 
    Fejrész
Szélesség (cm) Hosszúság (cm)   Magasság (cm) Mélység (cm)
180 200, 210, 220   78 17
200 200, 220 78 17

 

A fejrésszel a legmodernebb dizájnnak megfelelő fekhely jön létre. Lehetőség van az ágy, különböző színű textilbőrrel és szövettel történő bevonására.
 
A Bari Box ágy bármely puha falú vízágy rendszerrel szabadon kombinálható, ezért nem kell Önnek az alváskomfortért semmilyen kompromisszumba belemenni. A bútor anyaga természetesen megfelel az Öko-Tex Standard 100 szigorú előírásainak.
 
 
Az elegáns és exkluzív bútorszövetek vagy textilbőrök színválasztéka lehetőséget nyújtanak Önnek arra, hogy az ágyát teljesen az ön stílusára formálja. Az Ön alvási igényeinek megfelelő komfortot a vízágymatracok teljesen csillapított változatától egészen a csillapítás mentes változatáig rendelkezésre álló, széles választéka alapján egyénileg állíthatja be. Természetesen a 100%-os kényelem érdekében lehetséges 2 eltérő csillapítottságú matrac kombinációja.

A vízágy megoldást nyújt minden alvással, mozgásszervi gondokkal valamint allergiás panaszokkal összefüggő problémákra.
A vízágy manapság már bárki számára kedvező áron elérhető.

Képek

Cassino vízágy kerettel

Kapcsolat

   info (@) vizagybolt.hu
   +36-30-849-2490
   +36-30-vízágy-0
   Timpex Trading Kft.