Vénusz Savorana Sil

Leírás

Leírás

A Vénusz Savorana Sil vízággyal megpróbáltunk a többi ágyunkhoz hasonlóan egy igényes felszereltségű fekhelyet kínálni, azonban itt egy más típusú huzat alkalmazásával még kényelmesebbé, komfortosabbá tenni.

Ez az ágy is alapkivitelben szabadon álló, komplett használatra kész vízágy.

Az ágy tetszőleges magasságú, speciálisan kialakított dobogón helyezkedik el. A maximális kényelem érdekében matraconként egy-egy rendkívül gazdaságosan működő fűtéssel rendelkezik, amellyel a használója a kívánt hőmérsékletűre állíthatja be a víz hőmérsékletét.

 

Talapzat (dobogó) :

A talapzat ami a viszonylag nagy súlyú vízágy matracot megtartja a standard színek és mintázatok bármelyikében rendelhetők. A matracot ténylegesen tartó lemez sarkai lekerekítettek, és a lemez széle puha tapintású műbőrrel bevont.

 

 

 

 

Matrac:

A matrac ami a vízágy lelke Vénusz Savorana Sil esetében is alapvetően 3 részből áll.

Kétségtelenül a leglényegesebb része a vízzel feltöltött vízmag ami a benne található hullámzás csillapító rétegek számától függően nyugszik meg, a rajta fekvő mozgása során. A csillapítottság mértéke a 0-tól a 100%-ig terjed.

A matrac része továbbá még a hideghab szivacs keret, ami az ágy összeállítása során a talapzat matracot tartó lemezéhez kerül rögzítésre. A vízmag és a szivacs közé egy biztonsági fólia kerül ami megvédi a víz esetleges elfolyását abban az esetben ha a vízmag valami oknál fogva kilyukad.

 

Huzat:

A vízágy természetesen leglátványosabb része a huzat, és nem kevésbé a rajta fekvés komfortérzetét nagyban befolyásolja. A Vénusz Savorana Sil esetében ez egy SILVER CARE fantázia névre hallgató  speciális mintázatú és kivitelű huzat. Mint ahogy a képen is látható a fedőhuzaton csillag minták találhatók. Ez a fedőhuzat lecipzározható, és 60 celsius fokos vízben mosható. A huzat oldala ugyanebből az anyagból készült. A fedőhuzat 160 cm-es szélességi mérettől középen szétcipzározható.

A Vénusz Savorana Sil esetében a SILVER CARE huzat része még egy plusz higiéniai huzat ami egy második cipzár sorral rögzíthető az oldal részhez. Ez a plusz huzat megakadályozza, hogy a szennyeződések a fedőhuzaton keresztül közvetlenül a matracra kerüljenek

 

A vízágy megoldást nyújt minden alvással, mozgásszervi gondokkal valamint allergiás panaszokkal összefüggő problémákra.
A vízágy manapság már bárki számára kedvező áron elérhető.

Képek

Cassino vízágy kerettel

Kapcsolat

   info (@) vizagybolt.hu
   +36-30-849-2490
   +36-30-vízágy-0
   Timpex Trading Kft.